Woonwinkels

Bij welke winkels kunt u het beste terecht voor het inrichten van uw woonkamer? Hieronder volgt een top drie van de beste woonwinkels in Nederland!

Ikea

Het Zweedse woonbedrijf kenmerkt zich door veel eenvoud, maar ook veel designachtige meubels die uitermate geschikt zijn voor vrijwel alle woonkamers. Alles is bij Ikea tegen een zeer betaalbare prijs. Alleen al voor de Zweedse keuken is Ikea een bezoekje waard!

Leen Bakker

Leen Bakker kan ook een prima winkel zijn om de perfecte spullen te vinden voor uw woonkamer. De winkels van Leen Bakker kenmerken zich door een breed assortiment woonartikelen, voor elke smaak en portemonnee. Ook de kwaliteit van deze winkels staat hoog aangeschreven.

Trendhopper

Een andere populaire woonwinkel is Trendhopper. Deze moderne woonwinkel is op vrijwel elke woonboulevard in Nederland te vinden. Trendhopper kenmerkt zich niet alleen door een grote variatie aan tafels en bankstellen, maar denkt ook aan de allerkleinste artikelen voor uw woonkamer, zoals kussenhoezen en vazen. Voor elke woonkamer wat wils!